Back to top

Divendres 9, acte sobre la carretera davant el Consell Insular

El GOB convoca un acte davant el Consell Insular per posar diversos aspectes de la carretera general sobre la taula. Serà el divendres 9, a les 11 hores, a la Plaça Biosfera de Maó. La gent que pugui venir ajudarà a activar algunes qüestions que es consideren d'importància en el cas. Si conserveu la camiseta de SOS Menorca, és un bon moment per a tornar-li a donar ús.

Durant l'acte, s'escenificarà el pagament al Consell Insular dels 9.075 euros de costes judicials, que s'han recollit a partir de la col·laboració de centenars de donatius. Van bastar tres dies per arribar a la xifra i s'ha d'agrair l'ajut rebut.

Però aquesta concentració servirà també per explicar la situació en què es troba el tram de Maó a Alaior de la carretera, que va motivar les principals mobilitzacions a la passada legislatura. Així mateix, es donaran a conèixer altres informacions que s'han detectat a partir de la consulta d'expedients.

Passeu la veu. És una hora on molta gent treballa però val la pena intentar ser-hi si es pot, perquè es van dedicar molts esforços a aquesta causa i s'ha de garantir una correcta solució.

Moltes gràcies.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.