Back to top

Divendres 27, xerrada sobre Com alimentam els nostres infants?

Com alimentam els nostres infants?

Aquest divendres 27, a les 20.00 hores, al Molí del Rei, Càritas i el GOB organitzen la conferència  “L'alimentació als menús escolars. Equilibri i composició dels menús escolars i recursos per a fer els sopars a casa”, a càrrec de Gabor Smit, d'Ecomenja.

Gabor Smit és nutricionista i membre d'Ecomenja, empresa que es dedica a la gestió de menjadors escolars ecològics i que basa la seva filosofia en la incorporació d'una alimentació saludable dins les escoles, incorporant productes ecològics i de proximitat i en el treball cooperatiu entre els diferents agents implicats en aquesta tasca.

Tot i que avui en dia disposam d'una àmplia varietat de productes alimentaris al nostre abast, no sempre escollim quins son els més beneficiosos per a la nostra salut, els cuinam de la manera més adequada o en les quantitats, combinació i composició adients. A vegades això és degut a un desconeixement de quines són les necessitats de cada persona, segons la seva edat, moment del dia i de l'any.

Si realment som el que menjam, aquest fet hauria d'ésser de vital importància en el nostre dia a dia, perquè sabem que la salut física contribueix també al nostre benestar global. Quan més important ha de ser en el procés de creixement dels nostres infants? moment vital de transició cap a la vida adulta?

La xerrada d'aquest divendres ens servirà per a conèixer quina és la millor manera d'alimentar-nos, atenent a una dieta amb productes sans i adequats en a cada moment i etapa vital. La relació nutricional d'aquests aliments i la millor manera de combinar-los.

Amb aquesta xerrada es donarà inici al curs “Cuina i Escola: Els Menjadors Escolars com a Espais Educatius” que tindrà lloc durant aquest cap de setmana al CEIP Sant Lluís i comptarà amb la presència de personal d'equips de cuina i de de docents de diferents centres educatius de Menorca.

Aquesta acció s'emmarca dins del projecte Bon Profit. Educam Menjant, que rep el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.