Back to top

Divendres 26, coneix els ocells de l'Hospital d'Animals

Un falcó pelegrí, un cop atès al centre

Aquest divendres es realitzarà la tercera jornada del Programa d'Activitats en Família al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca. Aquest cop ens centrarem amb els diferents ocells que viuen al centre.

Aquests animals han arribat al centre fruit d'atropellaments, col·lisions amb infraestructures i altres motius propiciats per la interacció de vegades perjudicial entre els humans i la fauna silvestre. El centre acull aquests animals accidentats i els intenta recuperar per tal d'alliberar-los altre cop al seu medi natural, però, malauradament, a vegades, les seves lesions no els permeten tornar a valer-se per ells mateixos en llibertat. Així, una miloca, un xòric, un milà, entre d'altres, resideixen al centre per a contar la seva història a tothom que la vulgui conèixer, col·laborant en la recuperació de molts altres exemplars com ells de la fauna de Menorca.

A part de conèixer les històries dels ocells que resideixen al centre, coneixerem de més a prop la biologia dels rapinyaires, desenvolupant un taller d'egagròpiles i d'identificació de plomes. També construirem una menjadora amb materials reciclats per tal d'ajudar en les èpoques més dures als petits ocells que ens acompanyen a les nostres cases i pobles.

Ja ho saps, si tens ganes de passar una bona estona en família i ajudar al centre a continuar fent la seva tasca d'atenció a la fauna silvestre accidentada de Menorca, apunta't aquest divendres i vine a conèixer els ocells de l'hospital d'animals.
Per a reservar plaça telefona al 971 35 07 62, el cost de l'activitat és de 10 euros per fiet (7 socis) i l'activitat tindrà lloc durant el matí de divendres.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.