Back to top

Divendres 23, carretera sense pressa

Per aquest pròxim divendres, dia 23, el col·lectiu Així No organitza un passeig de vehicles sense pressa, per demanar manco impacte en els projectes de la carretera general.

La gent interessada es concentrarà amb el seu vehicle a dos punts:

Sortida des de Maó cap a Alaior: a les 18 hores davant Sebime – Bar Poima
Sortida d'Alaior cap a Maó: a les 18 hores al carrer vora la rotonda del llargandaix (entrada polígon).

Una manera pacífica i divertida de demanar més sensibilitat en les intervencions sobre el territori. Passeu la veu.

Comentaris

ADVERSITATS

Avui es molt millor prendre les adversitats amb humor i edemes és una de les maneres de que els responsables vegin que les persones de seny que són els ciutadans de a peu tenen més coneixement i sensibilitat que els seus propis governants, que tots els participa’ns a aquest acudit prenguin gusto i satisfacció d’un acte de sensibilitat pacífic i de gust.

Un antiguo ejemplar del

Un antiguo ejemplar del Menorca cae en mis manos, 16 de octubre del 2011, junto a un reportaje del 15M me encuentro con las opiniones de una persona del mundo de la cultura (pro. catalán en Oxfor) con sensibilidad hacia la isla además de vinculo. Al ser preguntada por la isla, por la conservación medioambiental...etc, responde (tomo un fragmento): "El paisatge de l´illa sobretot de l ´interior geografic, es conserva bé. Ès per a mi un bon señal que pugis travessar-la per la mateixa carretera, i fixar-te en les fites de sempre, amb poca o gairabé gens, edificació nova que espatlli la visió d´un paisatge força verge, prou equilibrat i harmònic. Esper que a Menorca no si construeixi mai una autopista" ....Esta mujer se llama Silvia Coll-Vinent y vamos sumando. Hasta el viernes pues. Aixi no !!

¡¡¡¡POR FAVOR!!!!!!

Poo favor organizar más encuentros de este tipo, lamentablemente no estaré el 23, pero sí el 25, y quisiera participar en cuantas manifestaciones haya. Incluso acostarnos delante de las máquinas. Imaginemos eventos curiosos que atraigan a los medios. GRACIAS A LOS ORGANIZADORES.

Sense pressa.

No sóc a Menorca, però em sembla una idea excel·lent. No aguanto els conductors que a Menorca tenen sempre molta pressa fent avançaments absurds per guanyar una misèria de minuts, i especialment m'indigna la pressa de les persones que venen de vacances a Menorca.

Sense pressa

Me parece muy buena esta iniciativa, aunque lamentablemente creo que sin una fuerte presión hacia las obras no habrá cambios. Adoro Menorca, no soy menorquina, pero me siento igualmente el daño que se le hará a la isla con esta obra.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.