Back to top

Diumenge, matí de portes obertes al Centre de Recuperació

Cartell informatiu

Reserveu-vos el dia a l'agenda, aquest diumenge 18 de març es realitzarà una jornada de portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

És una ocasió única per a visitar les seves instal·lacions, conèixer de prop els animals que hi viuen, veure les noves basses per a tortugues aquàtiques amb filtre verd incorporat, etc. També serà una jornada on els més petits podran gaudir d'activitats per fillets i tots aprendrem més coses sobre la nostra fauna i els inconvenients que a vegades les activitats humanes els hi representen. Hi haurà venta de coques i us podreu informar sobre el voluntariat del GOB.

La labor del Centre de Recuperació és importantíssima per tal d'atendre a la fauna silvestre accidentada, donar suport a projectes de conservació de determinades espècies i sobretot, per sensibilitzar a la població sobre el paper que aquestes espècies tenen en els ecosistemes.

La jornada es durà a terme des de les 10 del matí fins a les 13,30 hores, l'entrada serà per les pedreres de Lithica (Camí Vell de Ciutadella).

Us hi esperam!

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.