Back to top

Diumenge, jornada de portes obertes a l'Hospital d'Animals

Diumenge 5 de juny, dia del medi ambient, serà dia de portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. Una oportunitat per veure la feina que s'hi fa i els animals que allà hi viuen. Les visites seran de 9:30 a 14 h.

El Centre de Recuperació és un espai dedicat a l'assistència de la fauna silvestre accidentada o en perill, i paral·lelament a l'educació i sensibilització ambiental. Els visitants hi poden veure de prop animals com milans, miloques i altres components de la fauna de Menorca, i conèixer les causes de la seva accidentalitat.

En aquest moments ens preocupa molt la mortalitat detectada per electrocucions en torres elèctriques no aïllades. Pel que hem iniciat una campanya per demanar a Endesa que aïlli aquestes torres. S'hi pot participar fàcilment clicant aquí.

La jornada de portes obertes s'ha organitzat gràcies a la col·laboració de Lithica i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca. L'entrada és per les Pedreres de s'Hostal de Lithica (Camí Vell, Km 1. Ciutadella). Us hi esperam!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.