Back to top

Diumenge, Fira de Productes Agraris Ecològics

Es Viver del GOB diumenge que ve, 29 d'agost a partir de les 18:30 i fins tard, serà a la Fira de Productes Agraris Ecològics, a l'Esplanada des Castell. Compartirem espai amb altres productors d'horta ecològica i altres productes agraris de Menorca.
És una gran oportunitat per veure reunida tota aquesta gent que es preocupa per l'alimentació sana i saludable, i pel medi ambient de Menorca.

Es Viver Plantes de Menorca del GOB vol aportar solucions a problemes mediambientals de l'illa mitjançant la utilització de planta autòctona mediterrània. Produeix més de 200 espècies de plantes destinades a una jardineria adaptada al nostre clima, sense químics contaminants, amb poc consum d'aigua, i de baix manteniment. També dissenya jardins i gestiona el seu manteniment per tenir-los en condicions òptimes en tot moment.

Produeix també plantes aromàtiques, culinàries i planters ecològics de varietats locals d'horta per fomentar una horticultura ambientalment sostenible i una alimentació saludable. Per altra banda dissenya i construeix filtres verds amb planta aquàtica, per a depurar les aigües residuals de cases sense clavegueram i evitar així la contaminació dels aqüífers per nitrats. Totes aquestes propostes i altres les explicarem diumenge a la fira as Castell.

Compartirem espai amb altres productors ecològics de Menorca en una vetlada on hi haurà activitats i espectacles per a totes les edats, glosat i música.

I recordau que Es Viver obre de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 h.

Us hi esperam!!!!

Comentaris

Fires

Més fires ecològiques i ambientals a tots els pobles de Menorca amb temes sobre el "consum responsable"...

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.