Back to top

Diumenge, excursió per a veure plantes

Cala Morell, una cala singular de la Tramuntana

Aquest diumenge que ve, 9 de febrer, hem organitzat una excursió pública per a anar a conèixer les plantes de Cala Morell.

S'anirà des de Cala Morell en direcció a Punta Nati pel Camí de Cavalls. Tot i que que l'aspecte d'aquesta zona és pobre i àrid, és un ambient molt interessant de vegetació mediterrània, amb bastants d'endemismes. La migradesa del sòl i la forta influència de la tramuntana obliguen a les plantes que hi viuen a ser unes especialistes en aquestes condicions extremes.

L'activitat és pública i gratuïta. No és necessari apuntar-se. Basta ser al punt de trobada a l'aparcament de l'entrada de la urbanització de Cala Morell, a les 9 h. Es recomana dur bones sabates per a caminar, i preveure les possibles inclemències del temps. S'espera acabar al mateix punt de partida cap a les 13:30.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.