Back to top

Diumenge, excursió a peu

La mar i el vent escultors

Paisatges de pedra i sal, arena i mar, seran el recorregut de l'excursió a peu organitzada per aquest diumenge que ve, dia 25.

L'excursió anirà per les rutes senyalitzades per l'Ajuntament des Mercadal. Des de Na Macaret, racó d'anar a romandre dels nostres avis, recorrerem caminant la costa fins a Son Saura. És un camí esquerp a primera vista però que amaga grans tresors, com un munt de plantes exclusives de Menorca i un paisatge espectacular fet de pedra esculpida per la mar.

La gent interessada s'ha de concentrar a Na Macaret a les 9:30. A les 10 començarem a caminar, fent alguna aturada on s'explicaran les característiques d'aquesta costa. Dificultat mitjana-baixa. En alguns trossos el camí és pedregós, i també s'han de baixar algunes escales. Es recomana bon calçat per caminar.  Un servei d'autobús ens retornarà al punt d'origen. S'espera acabar cap a les 13:30.
Aquesta excursió està organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament des Mercadal.

Comentaris

Bus gratuït

L'Ajuntament des Mercadal es farà càrrec del transport. Com a col·laboradors d'aquesta sortida seran els encarregats de posar a disposició dels participants el servei d'autobús de retorn al punt d'origen.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.