Back to top

Diumenge dia 23 excursió talaiòtica de Sant Antoni

En el marc dels actes de la festivitat de Sant Antoni, durem a terme la primera excursió talaiòtica d’enguany. La cita serà el diumenge dia 23.

Cal inscripció clicant en aquest enllaç, ja que les places són limitades.

El sepulcre de ses Roques Llises i la construcció de na Comerma de sa Garita seran els punts centrals de l'excursió. Ses Roques Llises és un sepulcre considerat de les construccions més antigues de Menorca i na Comerma de sa Garita és un recinte únic a l'illa. Hi haurà visites guiades per arqueòlegs, que explicaran les informacions que es tenen de cada lloc.

L'excursió transcorrerà per zones d’alt valor paisatgístic. L’itinerari és de dificultat mitjana ,  amb pocs quilòmetres però  algunes costes.
Hi haurà servei de bus de retorn aproximadament a les 13:30h.

L'activitat és fruit d'una col·laboració entre el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i el GOB.

Comentaris

Anulació excursió

Mos avían apuntát (2persones) No pudém venir aquesta vegada. Es imposibble. Per tánt, queda anulada. Tenim 2 puestos Llibres. Gracies y……fins sa próxima!!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.