Back to top

Diumenge, Assemblea de la Carretera

Aquest diumenge, dia 12, a les 10 h, es reunirà una Assemblea de la Carretera, on hi està convidada la gent que es troba preocupada per l'enorme impacte que ja estan mostrant les obres que s'han iniciat.

Els repetits intents d'arribar a un acord, que han impulsat diverses organitzacions ciutadanes, s'han topat sempre amb la postura tancada del Consell Insular.

La trobada, convocada pel col·lectiu SOS Menorca, es farà al creuer de Rafal Rubí amb la carretera. El GOB dóna suport a aquesta mobilització perquè entén que el disseny que s'està aplicant sobre la principal via rodada de l'illa no respon a plantejaments de sostenibilitat sinó a la pressió política que ha violentat els criteris tècnics inicials.

Les suposades millores en termes de seguretat es podien fer sense provocar la transformació paisatgística que s'ha previst amb l'actual projecte. El tram de Maó a Alaior té un pressupost de més de 9 milions d'euros.

Comentaris

Road changes

How can the Island afford such unnecessary works. We have urgent need for a round about on a road connecting 2 motorways in the county where I live and money cannot be found for it.

ROTONDAS diners publics

Esto es España,Peter,Estos son los pésimos políticos de siempre Aquí los lobbys están en la industria de la construcción Aeropuertos vacíos, autopistas y carreteras a ninguna parte, dinero público Hoteles abandonados y construyen de nuevos, urbanizaciones que nunca se terminarán Rotondas y más rotondas,tendrán el 3% o el 5%?

Rotondes

Estava sense ordinador i ja ha passat la trobada, una persona menys presencialment però no mentalment. Amb tot, quan ens trobem, no som prous i si finalment van destruïnt l'illa, és tot el que podem fer?

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.