Back to top

Diumenge 9, neteja de plàstics al litoral

El proper diumenge, 9 de juny, us animem a participar en la jornada de voluntariat per fer una retirada de residus i neteja del litoral a la reserva marina del Nord de Menorca.

Anirem al litoral de ponent de cala Tirant. A causa de la seva orientació nord i a l'orografia recollida de les seves cales, aquesta zona és propensa a acumular residus, principalment plàstics, que arriben des del mar empesos per la tramuntana.

Aquesta activitat està oberta a tothom i us animam que convideu a amics i família. És apta per adults i fillets.

La zona on treballarem es troba a uns 10 minuts per Camí de Cavalls i es tracta de macars amb més pedra que arena, així que es recomana dur sabates tancades o botes d'aigua que es puguin banyar, per a poder arribar a netejar més enfora. Per qui no en tingui, no serà cap problema, ja que s'organitzaran diferents grups de feina per fer diverses tasques.

Es farà un primer punt de trobada a les 8.30 h a l'aparcament del poliesportiu de Maó, per a compartir cotxes. El segon punt de trobada serà directament a Tirant a les 9:15 h, prop de la platja, on el vial rodat es creua amb el Camí de Cavalls. A mig matí, s'oferirà als voluntaris un berenar de productes de la Xarxa de Finques Agronaturals de Menorca. Està previst que la jornada finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar, vos heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a administracio@gobmenorca.com Indicant el nom, nombre de persones i el lloc on serà (Maó o Tirant). Ajudeu-nos a incrementar la participació enviant aquesta notícia a les vostres amistats i/o distribuint el cartell adjunt.

Aquesta jornada compta amb el suport del Ministeri de Transició Ecològica, a través del programa Intemares de la Fundación Biodiversidad.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.