Back to top

Diumenge 9 de maig, nova sortida talaiòtica

Diumenge 9 de maig segueix el programa Som Talaiòtics? amb un nou itinerari cultural i natural  per visitar monuments arqueològics de Menorca. Es tracta d'una ruta circular des del poble des Migjorn Gran aturant-nos al jaciment de Sant Agustí, on un arqueòleg vinculat al poblat ens en farà una visita guiada. L’activitat tindrà places limitades per tal de complir les mesures de seguretat sanitària pertinents.

El poblat de Sant Agustí, al municipi des Migjorn Gran, és conegut per la particularitat d’un dels seus talaiots. El jaciment també compta amb un conjunt d’edificis de la mateixa època, algun encara en debat sobre la seva naturalesa. També volem destacar els valors paisatgístics de la zona on es troba el poblat.

El grau de dificultat és mitjà. El recorregut no és de llarga distància però s’anirà per zones de sòl escalonat, pedregós i irregular, amb alguna pendent. S'estima finalitzar a les 13:30 h. Com que l’itinerari és circular, aquesta activitat no compta amb servei de bus, ja que s’acabarà al punt de partida.

És obligatori l'ús de mascareta i es passarà llista d'assistència.

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB. Clicant aquí podeu trobar el calendari d’excursions per a tot l’any.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.