Back to top

Diumenge 8, excursió a Biniparratxet

El diumenge 8 de novembre s'organitza una nova excursió per a visitar monuments arqueològics. Es tracta d'una caminada per terres de Sant Lluís, que tindrà places limitades i s'adoptaran les mesures de seguretat pertinents.

S'anirà per Camí de Cavalls i altres camins antics i es visitarà el jaciment de Biniparratxet, amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és baix. Es retornarà a peu al punt de partida.

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí.

S'estima finalitzar a les 13:30 h. És obligatori l'ús de mascareta i es passarà llista d'assistència.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar a través del correu info@gobmenorca.com

Comentaris

Som Talaiotics Diumenge 8

Tengo reservadas 3 plazas de adultos. Por favor cancelar las 3 plazas ya que no podremos asistir. Ruego confirmen cancelación. Gracias, Olga Pozos

Som Talaiòtics

Prenem nota. Gràcies per avisar! Per a properes ocasions, és preferible notificar els canvis a través del correu info@gobmenorca.com

No asistencia a Biniparratxet

¡Buenos días! Disculpad pero no asistiré a la excursión de hoy. Me hacía mucha ilusión, es la primera vez que iba a una excursión con vosotros. Pero hoy no me encuentro bien. Espero no causaros mucho descoloque. Muchas gracias por todo!!!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.