Back to top

Diumenge 6, excursió per coves i talaiots

Caminada per terres des Migjorn Gran

Aquest pròxim diumenge, dia 6, el GOB organitza una nova excursió pública dins del programa A peu per Menorca. En aquesta ocasió es caminarà pel barranc de Binigaus i el poblat prehistòric de Sant Agustí.

La gent interessada s'ha de concentrar a les 9:30 h a la plaça de l'església des Migjorn Gran. Es sortirà a les 10 h. Es visitaran la Cova dels Coloms i el recinte de Sant Agustí, que inclou un talaiot visitable per dins.

L'itinerari té dificultat mitja. No es caminarà una gran distància, però s'han de sortejar dues rampes, curtes però molt pronunciades. Es tornarà a peu al punt d'origen. S'estima finalitzar cap a les 13:30 h.

A peu per Menorca és un programa de descoberta del medi que organitzen de manera conjunta el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Binigaus

El camí del barranc de Binigaus es una maravella i està molt ben conservat. De quina època es? de l'època mora o posterior?

Binigaus

Aquests camins són en origen molt antics, probablement pre-romans. Hem de tenir en compte que els barrancs són camins naturals que comuniquen l'interior amb la mar i llocs de conreu privilegiats, pel sol, l'aigua i la redossa. Utilitzatats en època romana i medieval, tant musulmana com cristiana, la versió actual és la més moderna, segles XVIII i XIX.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.