Back to top

Diumenge 3, excursió al Galliner de Madona

El Consell Insular i el GOB organitzen una excursió a peu pel diumenge 3 de març amb motiu de la festivitat de les Illes Balears. S'anirà per camins de gran bellesa paisatgística i es visitarà el jaciment del Galliner de Madona.

Les places són limitades, per això tancarem el formulari en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants. Us podeu apuntar aquí.

La visita al jaciment prehistòric comptarà amb les explicacions d'un arqueòleg. Grau de dificultat mitja-baixa. Hi haurà servei de bus de retorn. Es preveu finalitzar a les 13:30 h

Podreu veure la informació completa d'horaris i lloc de trobada quan faceu la inscripció.

Moltes gràcies pel vostre interès.

Comentaris

Excursió dia 3

Voldria llegir els detalls de l’excursio A la q esteim apuntades 5 persones i veig q ja no es a la Web. Voldria saber hora de trobada, lloc i itinerari. Gracies

Excursió dia 3

La limitació de l'espai de visita fa que s'hagin d'acotar les places i per això no fem públics els llocs i hores de trobada. Aquesta informació surt a la web quan es fa la inscripció. Però si estau apuntats i no ho teniu clar, enviau un correu electrònic a info@gobmenorca.com i us informaran dels detalls.

Excursió dia 3

Hola!! No tenc clar el lloc de trobada i també que vaig reservar per dues persones i només serà una

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.