Back to top

Diumenge 29, veniu a la Festa pel Territori

La projecció d'imatges de mobilitzacions històriques sobre el territori de Menorca, acompanyarà la música pel territori que es sentirà aquest pròxim diumenge en el Claustre del Carme de Maó.

Les danses de Pinyeta Pinyol, la veu emblemàtica de Ma. Àngels Gornés, la potència musical de Cris Juanico, els ritmes aferradissos del DJ Bass i la vibració insistent dels Mala Bava, prometen un capvespre ben entretingut. A més, es veuran complementats pels glossadors de Soca de Mots, que s'estrenen en la seva faceta de presentadors. També hi haurà força imatges de la recent Volta per la Menorca que estimam.

Les pressions per desfer la protecció territorial de Menorca són ben vives i arriben als actuals equips de govern. La revisió del Pla Territorial Insular que ha anunciat el Consell, podria canviar radicalment la Menorca que coneixem. És important fer sentir la veu dels que creim que la crisi econòmica no ha de servir d'excusa per requalificar més terrenys per urbanitzar.

Els fons que es recaptin en la Festa pel Territori aniran destinats a la campanya que s'està duent a terme i a les futures accions a emprendre en aquesta temàtica. S'ha previst una entrada-donatiu de 3 € per a adults i 1 € per a menors. Hi haurà entrepans, coques, servei de bar, camisetes i molt més.

A partir de les 19 hores, veniu diumenge a la Festa pel Territori.

(S'adjunta el cartell. Agrairem que n'imprimiu i en feu difusió. Si en podeu repartir i no teniu impressora, podeu recollir-ne alguns exemplars a les oficines del GOB al Camí des Castell, 53 de Maó.)

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.