Back to top

Diumenge 28, jornada de voluntariat agrari

Aquest proper diumenge, 28 de gener, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es ajudarà en la recuperació d'una zona de pastura per al bestiar de la finca. Es tracta d'una acció enfocada a l'adaptació de l'activitat agrària al canvi climàtic, ja que la pastura d'aquestes tanques permet l'alimentació del bestiar sense haver d'invertir aigua ni petroli en el seu manteniment.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. Pels que no vinguin de Maó, el punt de trobada serà a les 8:45h davant la botiga d'antiguitats que hi ha a l'inici del camí de Llumena (front a l'entrada del camí de Loreto). A mig matí, s'oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. Està previst que l'activitat finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar a aquesta activitat, us heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custodia agrària" que desenvolupa el GOB Menorca amb el suport de la Fundación Biodiversidad, depenent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.