Back to top

Diumenge 28, excursió de custòdia a Morvedre

Aquest mes continua el programa d’excursions a finques de Custòdia Agrària. El proper diumenge dia 28 de novembre es visitarà la finca de Morvedre Vell, on produeixen oli ecològic d’oliva i d’olivó d’ullastre, així com carn de vedella.

L’excursió és una oferta ben completa, amb una caminada pel camp ciutadellenc fins a la finca, una visita guiada per veure les activitats i finalment un tast de productes. Cal apuntar-se prèviament.

L’excursió serà en horari de matí. Sortirem de Ciutadella i es preveu acabar a les 13:30 h. L’itinerari és d’uns 7 km i dificultat baixa. Tornarem amb bus des de la finca fins el punt de trobada. L’activitat té un cost de 10€, que inclou guiatge, tastet i bus de retorn. Les places són limitades, es requereix inscripció prèvia clicant aquí.

El producte estrella de la finca, l’oli, té un valor afegit especial ja que es produeix no tan sols a partir d’oliveres plantades, sinó que també aprofiten els ullastres naturalment presents a l’entorn. L’ullastre és una olivera silvestre, un arbre típicament mediterrani totalment adaptat al clima d’aquí.

Morvedre Vell forma part del programa de Custòdia Agrària gràcies a la signatura d’un acord de pràctiques agràries sostenibles entre la finca i el GOB. A través d’aquest acord el pagès es compromet a implementar una sèrie de mesures que fomenten la biodiversitat i preserven l’entorn. A canvi, el GOB es compromet a ajudar la finca en diferents àmbits, entre ells la seva visibilització.

Uns animem a venir a visitar el camp menorquí i descobrir com és possible conservar el paisatge alhora que se n’aprofita el potencial productiu.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.