Back to top

Diumenge 25, jornada de voluntariat agrari a Maó

Aquest proper diumenge, 25 de febrer, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària de l'entorn de Maó que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es ajudarà en la creació d'una zona d'ombra per al bestiar de la finca. Es tracta d'una acció emmarcada dins de l'adaptació de l'activitat agrària al canvi climàtic, ja que l'objectiu és crear un refugi per a moments d'insolació elevada o temperatures extremes.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. Pels que no vinguin de Maó, el punt de trobada serà a les 8:45h a l'aparcament del Poliesportiu de Maó. A mig matí, s'oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. Està previst que l'activitat finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar en aquesta activitat, us heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custodia agrària" que desenvolupa el GOB Menorca amb el suport de la Fundación Biodiversidad, depenent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.