Back to top

Diumenge 23, excursió a la necròpolis de cala Morell

El Consell Insular i el GOB organitzen una excursió a peu pel diumenge 23 d'octubre. S'anirà a visitar la necròpolis de cala Morell, on s'hi pot veure un conjunt de 14 coves excavades amb finalitat funerària.

Les places són limitades. per això tancarem el formulari en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants. Us podeu apuntar aquí.

L'excursió passarà per camins de litoral de gran bellesa paisatgística. Comptarem amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és mig-baix. Es retornarà amb bus al punt de sortida (3 €). Podreu veure la informació d'horaris i lloc de trobada quan faceu la inscripció.

Aprofitam per a recordar-vos que, uns dies abans, hi ha una conferència prèvia, que es vincula a l'excursió. Es tractarà el tema de la mort a la prehistòria i a l'actualitat, a càrrec de l'arqueòloga Maria José León. A la conferència no cal apuntar-se; s'hi pot acudir lliurament. Serà el dijous 20, a les 20 h, a la Casa de Cultura de Ciutadella.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Moltes gràcies pel vostre interès.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.