Back to top

Diumenge 20, excursió a peu per a veure produir sal

La Concepció, una zona d'alta riquesa paisatgística i ornitològica

Aquest pròxim diumenge, dia 20, el GOB organitza una excursió a peu des de l'Arenal d'en Castell a les salines de la Concepció.

És una bona oportunitat per veure com s'ha recuperat la producció de sal a Menorca, una activitat que feia molts anys que s'havia abandonat. A la Concepció, usen l'aigua del mar, la van escalfant i condensant amb el sol, fins a fer la Flor de Sal, la part més buscada de les salines. S'oferirà una visita comentada i es podran adquirir els diferents tipus de sal que ja s'elaboren de manera artesana.

La visita servirà també per a conèixer la recuperació d'altres produccions agrícoles i ramaderes que s'han iniciat en aquesta finca, que ha signat acord de custòdia del territori amb el GOB.

L'excursió de diumenge passarà per zones de litoral i bosc. Ofereix una dificultat baixa, tot i que en la seva major part anirà pel camí de Cavalls.

La gent interessada s'ha de concentrar a les 9:30 h. als aparcaments que hi ha vora els hotels de l'arribada de l'Arenal d'en Castell. S'iniciarà la caminada a les 10 h. S'estima finalitzar a les 13:30 h.

Aquest itinerari es fa en col·laboració amb l'Ajuntament des Mercadal. Per aquest motiu, l'autobús de retorn al punt d'origen serà gratuït.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.