Back to top

Diumenge 20, excursió a l'illa del Rei

Per la pròxima setmana s'organitza una excursió per a visitar un monument arqueològic. En aquesta ocasió, s'anirà a l'illa del Rei.

Com que les places per fer el transport són limitades i no se'n poden perdre, només quedaran reservades aquelles que s'abonin prèviament.

Sota la direcció d'una arqueòloga, es visitarà el jaciment on hi ha els restes d'una basílica i d'un mosaic que s'estima del segle VI. També es farà una visita general a l'illa per a conèixer els principals projectes que s'hi estan duent a terme.

Disculpau els tràmits, però per les especials característiques d'aquesta excursió, cal abonar prèviament el tiquet de viatge. El preu és de 10 euros per persona. Podeu fer els dos tràmits de dades personals i pagament clicant aquí.

El grau de dificultat de l'excursió és baix. És obligatori l'ús de mascareta. Veureu els horaris i llocs de trobada en fer la inscripció. S'estima finalitzar l'activitat a les 12 h.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Excursión

Somos 2 adultos, como realizo el pago? Gracias pilararandapanadero@gmail.com 628383747

Excursió a la Illa del Rei

Ens en apuntar la dona en dies inscripcions diferents. A la que he fet al meu nom, per error, he possat dos adults quan tan sols es un. Gràcies i perdó

Excursió a l'illa del rei

He fet la inscripció per l'excursió, però no he pogut fer el pagament. Ara al tornar-ho a intentar, no em deixa . Em surt el vermell que ja està feta la inscripció, però no he fet el pagament.

Bon dia!

Bon dia! Em vaig inscriure ahir a l’excursió però encara no he fet el pagament perquè em vaig equivocar posant la modalitat i la pàgina no em permetia canviar-ho. Tampoc puc tornar a inscriure’m perquè posa que el meu mail ja està enregistrat... Com ho puc fer ara? Vull pagar amb targeta. Gràcies

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.