Back to top

Diumenge 19, excursió a la Cova dels Coloms

- L'excursió a la Cova dels Coloms prevista per avui, queda anul·lada per pluges, que són bones pel camp però combinen malament amb caminar pel barranc. Avisarem si es torna a convocar per més endavant. -

El diumenge 19 de gener s'organitza la primera excursió de 2020. En aquesta ocasió es visitarà la Cova dels Coloms i s'explicaran les feines de restauració que s'han fet per eliminar les pintades que afectaven les parets d'una de les coves més grans de l'illa.

L'itinerari previst és d'una gran bellesa paisatgística. No cal inscripció prèvia, la gent s’ha de dirigir directament a les 9:30 h al punt de trobada que serà a la plaça de l'església des Migjorn Gran. Sortirem a les 10 h.

La dificultat és mitja baixa. La caminada no serà llarga, però hi ha escalons naturals. Tastet de productes de l'illa. Servei de bus de retorn al punt de sortida. Final estimat a les 13:30 h.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats, a fi de reduir emissions.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Aquesta excursió s'emmarca dins els actes de la festivitat de Sant Antoni.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.