Back to top

Diumenge 19, excursió a Calescoves

El Consell Insular i el GOB organitzen una excursió a peu pel diumenge 19 de novembre. S'anirà per diferents camins fins a la zona de Calescoves, un espai de gran bellesa paisatgística que acull una necròpolis d'època talaiòtica composta per més de noranta coves i hipogeus d'enterrament excavats en els mateixos penya-segats de la cala, un embarcador també d'època prehistòrica i un establiment costaner, delimitat per una muralla prehistòrica i un santuari d'època romana.

Les places són limitades. per això tancarem el formulari en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants. Us podeu apuntar aquí.

La visita al jaciment prehistòric comptarà amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és baix, tot i que la visita a les coves pot requerir afrontar alguna costa. Hi haurà servei de bus de retorn (3 €). Es preveu finalitzar a les 13:30 h.

Es recomana contactar amb altres amistats que també es vulguin apuntar per a compartir vehicle. Podreu veure la informació completa d'horaris i lloc de trobada quan faceu la inscripció.

Aprofitam per a recordar-vos que, uns dies abans, hi ha una conferència prèvia. Es tractarà sobre la navegació i l'oferiran Octavi Pons i Tòfol Mus. Serà el divendres 17, a les 20 h, al Museu de Menorca, a Maó.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Moltes gràcies pel vostre interès.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.