Back to top

Diumenge 17, jornada de voluntariat agrari

Aquest proper diumenge, 17 de desembre, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es ajudarà en la recuperació d'una zona de pastura per al bestiar de la finca. Es tracta d'una acció emmarcada dins de l'adaptació de l'activitat agrària al canvi climàtic, ja que la pastura d'aquestes tanques permet l'alimentació del bestiar sense haver d'invertir aigua ni petroli en el seu manteniment.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. Per aquells que no vinguin de la zona de llevant, el punt de trobada serà a les 8:50 h l'aparcament situat devora la rotonda de la desviació entre Alaior i Son Bou. A mig matí, s'oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. L'activitat està previst que finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar a aquesta activitat, us heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custodia agrària" que desenvolupa el GOB Menorca amb el suport de la Fundación Biodiversidad, depenent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.