Back to top

Diumenge 17 de maig, Festa de GOB

Serà un dia de trobada, de manera lúdica i distendida, entre totes les persones que fan feina i que col·laboren en els diferents projectes de l'associació.  S'està enllestint el programa però hi haurà activitats diverses: jocs infantils, una excursió pels voltants, debat sobre els temes d'actualitat i un concurs de postres!!  S'han establert quatre categories: tast, presentació, tradició i original.

Pel que fa al tema del dinar, repetim l'experiència de l'any passat i cadascú ha de dur la seva ració de fondo per fer una paella comunitària, beure i/o algun postre, si es vol participar al Concurs.

Diumenge dia 17 de maig celebrarem la Festa del GOB. La trobada serà a partir de les 11:30 h al campament de Biniparratx i està previst que finalitzi a mitjan capvespre.

A més, es repartiran nombres per a un sorteig d'un lot de carn per promocionar la compra directa de la carn als pagesos. Aquesta carn garanteix un maneig responsable i, a la vegada, implica un preu més assequible al consumidor i més just per al productor.

Per acabar la trobada, segur que hi haurà una mica de música i cant.

S'ha previst un preu de 3 € per persona major de 12 anys. Per tal de preveure quants serem, cal apuntar-se abans del dimecres 13 de maig. Ho poden fer per telèfon al 971350762, o a info@gobmenorca.com indicant el vostre nom i un telèfon de contacte.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.