Back to top

Diumenge 17, caminada per la carretera general

Aquest pròxim diumenge es durà a terme una nova caminada per la carretera general. En aquesta ocasió, es caminarà des de Ciutadella fins a Ferreries, amb l'objectiu de donar a conèixer la preocupació per les grans obres previstes en alguns trams, així com per defensar les alternatives manco impactants que s'han presentat.

Ara és el moment d'opinar sobre el futur de la carretera general, que és el principal mirador de l'illa, des d'on més gent veu el paisatge de Menorca. Amb les intervencions previstes (rotondes soterrades de 90 metres o a vegades més) la percepció paisatgística de l'illa canviaria completament.

Davant aquestes amenaces, hi ha gent que decideix caminar per la carretera, per expressar de manera pacífica però conjunta la preocupació. Aquest diumenge, la gent sortirà a les 9:30 h. de la plaça del Born de Ciutadella. S'estima arribar a Ferreries entre les 12:30 i les 13 h. Cadascú s'organitza la seva tornada.

Es recomana compartir vehicles. Hi ha bussos que surten de Ciutadella cap a Maó a les 13 h (passarà per Ferreries devers les 13:15 h) i de Maó cap a Ciutadella també a les 13 h (passarà per Ferreries devers les 13:45 h).

Per Menorca, passeu la veu.

Comentaris

Alerta

No veis que anar a caminar x sa carratera es juarse la vida un cotxu tindra un patit descuit i sa nan dura un parell per davant i drespres tot saran pluretes, y al fianal a la carratera es fera lu que els que cumandan vulguin fer. salutacion

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.