Back to top

Diumenge 16, excursió sobre prospeccions de petroli

Una xerrada sobre els diferents projectes de recerca de petroli que hi ha en el nostre entorn, així com una acció simbòlica amb tota la gent participant, formaran el principal contingut de l'excursió que el GOB ha organitzat per aquest pròxim diumenge.

La gent interessada s'ha de concentrar a les 9:30 h a l'inici del vial de Binimel·là (on acaba l'asfalt). Es sortirà a les 10 h. S'anirà a peu fins a Cavalleria i es retornarà amb autobús (3 €).

En passar per Binimel·là, un representant del projecte Life Reneix explicarà les labors de restitució paisatgística que s'han fet sobre els terrenys que en el seu dia es van alterar per la previsió d'urbanització que finalment no va ser executada.

A cala Mica es farà una aturada i s'explicarà la situació de les diferents iniciatives de recerca de petroli que afecten les Balears, així com algunes actuacions que s'estan duent a terme per a frenar-les.

Finalment, a la platja de Ferragut, s'ha previst una fotografia participada en contra de les prospeccions petrolíferes. L'itinerari coincidirà amb el camí de Cavalls. La dificultat és mitja-baixa. S'estima finalitzar devers les 13:30 h.

Nota: Per les xarxes socials s'estan organitzant trobades prèvies per a compartir vehicle. De moment, hi ha dos punts convocats:

- A Sant Lluís, a les 8:45 h. a l'aparcament de ses Micoles, entre la rotonda de la Pau i el geriàtric.

- A Maó, a les 8:45 h. vora el bar Poima (Sebime) al polígon industrial.

Comentaris

Petroli?

Només hi mancava això, Els mals fats envolten Menorca... Quina feina que feu GOB!

Petroli

Això és massa, ja no sé què més ens pot passar. Si ens treuen la nostra llengua i la nostra terra, què ens queda?

Excursió

Espero que tot el que dueu a terme sigui en bé de la nostra estimada terra gràcies per tota sa vostra labor i dedicació, la meva edat m'impedeix venir , sort. Andreu

Sempre atents!

Dragatge, rotondes, petroli, explotació forestal,... sempre hem d´estar atents per evitar els atemptats contra la nostra terra, GOB, sort que us tenim! MENORCA DIU NO!!

petroli

Eivissa, Mallorca, Menorca i totes les rodalies maritimes serien afectades. Diem NO! i actuem, cadascú des del seu ambit! I si, gracies persones que actueu al GOB.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.