Back to top

Diumenge 15 de maig, vine a la festa del GOB!

Serà un dia de trobada, lúdica i distesa, entre les persones que fan feina i que col·laboren en els diferents projectes de l'associació, i tothom que s'hi vulgui afegir. S'està enllestint el programa però hi haurà activitats diverses: jocs infantils, una excursió pels voltants, i un concurs de postres, entre altres activitats!!

Pel que fa al  dinar, repetim l'experiència ja tradicional, i cadascú ha de dur la seva ració de fondo per fer una paella comunitària, beure i/o algun postre, si es vol participar al Concurs,  que tindrà tres categories: tast, presentació i tradició.

Enguany canviam d'escenari. La festa serà al  Refugi de Biniati Vell, que és entre Llucmaçanes i l'aeroport ( S'adjunta esquema de com arribar-hi). La trobada serà a partir de les 11:30 h i està previst que finalitzi a mitjan capvespre.

A més, entre els assistents es repartiran nombres per a un sorteig d'un lot de carn per promocionar la compra directa de la carn als pagesos. Aquesta carn garanteix un maneig responsable i, a la vegada, implica un preu més assequible al consumidor i més just per al productor. Per acabar la trobada, segur que hi haurà una mica de música i cant.

S'ha previst un preu de 3 € per persona major de 12 anys. Per tal de preveure quants serem, cal apuntar-se abans del dijous 12 de maig. Ho podeu fer per telèfon al 971350762, o a info@gobmenorca.com indicant el vostre nom i un telèfon de contacte.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.