Back to top

Diumenge 12, vine al voluntariat agrari

Amb la suma de tothom es fan coses importants

Aquest proper diumenge, 12 de novembre, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es ajudarà en la creació d'una zona d'ombra per al bestiar de la finca a partir d'adequar un boscarró existent. Es tracta d'una acció emmarcada dins de l'adaptació de l'activitat agrària al canvi climàtic, ja que l'objectiu és crear un refugi per a moments d'insolació elevada o temperatures extremes.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. Per aquells que no vinguin de la zona de Llevant, el punt de trobada serà a la benzinera de la carretera de Fornells a les 9:00. A mig matí, s'oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. L'activitat està prevista que finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar a aquesta activitat, us heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custodia agrària" que desenvolupa el GOB Menorca amb el suport de la Fundación Biodiversidad, depenent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.