Back to top

Diumenge 12, tastet d'oli a l'AgroMaó

Aquest diumenge, 12 d'agost, es realitzarà un tastet de l'oli de la finca Sa Tafona Nova de Ciutadella al mercat agrari AgroMaó.

Tota la gent que s'apropi al mercat, a partir de les 19.00h, podrà degustar l'apreciat Tres Or, un oli d'oliva verge extra elaborat a Menorca. La finca Sa Tafona Nova té signat un acord de custòdia amb el GOB, i per tant, es tracta d'un producte que ajuda a mantenir els valors naturals de l'illa.

Una producció artesanal que té cura de tot el procés d'elaboració, des de la recollida de l'oliva a mà en el seu punt òptim de maduració, des del primer premsat, mitjançant procediments mecànics, fins a l'envasat.

L'oli Tres Or es pot trobar, a més de l'AgroMaó, a l'Agrobotiga del Centre de la Natura a Ferreries i al Molí del Rei, seu del GOB a Maó.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària que desenvolupa el GOB "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER amb la col·laboració de l'Obra Social de Sa Nostra.

Comentaris

Podreu trobar l'oli, a partir

Podreu trobar l'oli, a partir del 18 d'agost, a una de les paradetes del mercat agrari que es celebra els dissabtes al matí a Ciutadella. El preu previst és de 9,00 €

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.