Back to top

Diumenge 12, excursió talaiòtica a Torretrencada

Nova excursió del programa Som talaiòtics?. Aquestes activitats combinen contacte amb la natura i coneixement del nostre patrimoni prehistòric. Es caminaran uns 6 km per una zona paradigmàtica del migjorn de Menorca fins arribar al poblat de Torretrencada, on rebrem explicacions sobre les seves característiques.

Torretrencada destaca per la seva taula, amb una pilastra adossada que la fa singular. Hi trobam també un talaiot, restes del mur que tancava el recinte, fonaments de possibles cases i diferents hipogeus. El poblat es va habitar fins l’edat mitjana i acumula també construccions del nostre patrimoni etnològic, com un aljub excavat a la roca.

La concentració serà el diumenge 12 de febrer a les 9:30 i es preveu acabar cap a les 13:30 h. La dificultat de l’excursió és mitjana (hi ha algun trosset amb pendents). L'excursió és gratuïta, però hi haurà un servei de bus de retorn, que costarà 6 €. Podreu veure la informació detallada d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Podeu APUNTAR-VOS EN AQUEST FORMULARI.

Per més informació podeu telefonar al 971 350 762 en horari d’oficina, o enviar un missatge en qualsevol moment a info@gobmenorca.com.

Les excursions del programa Som Talaiòtics s'organitzen de manera conjunta entre els Amics del Museu de Menorca i el GOB, amb la col·laboració del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca. En aquesta ocasió també hi participarà ASSORME.

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.