Back to top

Diumenge 10, excursió a peu a Torrellafuda

Aquest pròxim diumenge, dia 10, es realitzarà l'excursió que s'havia programat inicialment per dia 3 i es va haver de suspendre per pluja.

S'anirà per diferents camins fins a Torrellafuda, un poblat talaiòtic situat en un alzinar, que inclou un gran talaiot, un recinte de taula, diferents cases i quatre coves d'enterrament. També s'hi troba una cisterna d'origen romà o islàmic i un mur ciclopi de protecció.

La visita al jaciment prehistòric comptarà amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és baix. Hi haurà servei de bus de retorn (3 euros). Es preveu finalitzar a les 13:30 h.

El punt de trobada és a les 9:30 h vora la piscina municipal de Ciutadella. Es farà una trobada prèvia voluntària a les 8:30 h al poliesportiu de Maó per la gent que pugui compartir vehicle. Començarem a caminar a les 10 h.

El cicle "Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara" és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB, que suma l'excursionisme al coneixement dels valors arqueològics de l'illa.

Comentaris

Excursió, no s'han d'apuntar

No, no s'han d'apuntar. El punt de trobada és a les 9:30 h vora la piscina municipal de Ciutadella. Es farà una trobada prèvia voluntària a les 8:30 h al poliesportiu de Maó per la gent que pugui compartir vehicle. Començarem a caminar a les 10 h.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.