Back to top

Diumenge 1 d'abril, excursió al poblat de Sant Agustí

El diumenge 1 d'abril hi haurà una nova excursió talaiòtica organitzada de manera conjunta pel Consell Insular i el GOB per unir la descoberta de paratges de l'illa amb informacions científiques sobre el món talaiòtic.

En aquesta ocasió es caminarà per un barranc, es visitarà una de les coves més grans de Menorca i es podrà coneixer el poblat de Son Agustí. Aquest jaciment conserva un talaiot amb càmera interior que té encara les bigues de fusta originals. Es poden veure dos talaiots, vuit cases talaiòtiques i set construccions similars als recintes de taula.

Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que podeu fer clicant aquí. Dificultat mitja, amb un itinerari no gaire llarg però amb algunes zones amb escalons importants i qualque costa. En fer la inscripció veureu horari i lloc de trobada.

Es visitarà el jaciment sota el guiatge d'un arqueòleg. El retorn al punt d'origen serà a peu. Final estimat a les 13:30 h.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.