Back to top

Dissabte, taller sobre la vinya al Viver del GOB

Xavier Solano, expert viticultor i vinater, impartirà un taller pràctic sobre els secrets del cultiu ecològic dels ceps a nivell casolà. Serà aquest dissabte, 15 de desembre a les 10 h al Viver del GOB. És un taller públic i gratuït, que inicia la temporada de podes i sembres d’arbres fruiters, que també podeu trobar al Viver.

Molta gent té alguna vinya al seu hort o jardí, i ens demana sovint consell per podar-les, prevenir les malalties i aplicar els millors tractaments ecològics per treure’n el màxim profit. Es Viver ha convidat Xavier Solano, del Celler Solano de Sant Climent, per a que pugui donar respostes a aquestes qüestions, interactuant amb les persones que assisteixin aquest dissabte al taller.

Coincideix ja amb l’època de començar a podar i plantar els arbres fruiters. Al Viver trobareu varietats locals ecològiques de Menorca produïdes per Arbres d’Algendar de Caritas: Pomeres, pruneres, cirerers, nisprers...

El Viver de plantes de Menorca del GOB obre els divendres i dissabtes de 10 a 13:30 h. Està situat a  Maó, a la carretera de l’aeroport, davant l’antiga nau de Mestral. Us hi esperam.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.