Back to top

Dissabte taller d'horta as Viver del GOB

Primer dels tallers que s'aniran realitzant as Viver del GOB

Aquest dissabte, 27-set a les 10 h, comença un cicle de tallers as Viver del GOB. Al primer aprendrem com recollir les nostres pròpies llavors de l'hort, amb la idea de conservar les varietats locals i fer-nos els nostres planters. El taller és obert i gratuït.

Un dels avantatges de les varietats locals és que produeixen llavors fèrtils, i per tant no és necessari comprar llavors o planters cada temporada. Podem ser autosuficients en aquest aspecte. Però és important tenir en compte unes sèrie de pautes a l'hora de recollir i conservar les llavors fins al moment de plantar-les. En el taller de dissabte es mostraran de manera pràctica aquests procediments, vàlids per als tomàtics, albergínies, pebres, lletugues i altres verdures.

El taller compta amb la col·laboració d'APAEM i el Banc de LLavors de Varietats Locals de Menorca. A més, s'emmarca dins la Segona Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Es realitzarà as Viver del GOB, situat a la carretera de l'aeroport devora Mestral. Començarà a les 10 h, i durarà una hora i mitja. És obert a tothom i gratuït. No és necessari apuntar-se.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.