Back to top

Dissabte, taller de tractaments ecològics as Viver del GOB

Aquest dissabte, 26 de maig a Es Viver del GOB, feim un taller pràctic de com prevenir i tractar de manera ecològica les plagues i malalties a l'hort i el jardí. Quins són els principals tractaments, com preparar-los i aplicar-los per tenir un hort o un jardí ben sa. El taller és a les 10 h, obert a tothom, gratuït i no és necessari apuntar-se.

L'agricultura ecològica es basa en enfortir totes les relacions entre les diferents espècies del sòl, plantes acompanyants i insectes beneficiosos per a aconseguir uns cultius sans, productius i saludables. Hi ha maneres de potenciar positivament tots aquests aspectes i de reforçar les defenses de les nostres plantes. També existeixen tractaments preventius per evitar que ens arribin plagues i malalties. I quan malauradament tot i així ens afecten, podem fer servir tractaments ecològics, sense contaminants químics. De totes aquestes qüestions es parlarà al taller d'aquest dissabte.

Us hi esperam!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.