Back to top

Dissabte es reunirà el jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient

Ja està en marxa el procés per a determinar la persona guanyadora del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2013, que s'entregarà el dia 23 de novembre en un acte d'homenatge al Molí del Rei.

La persona guanyadora del premi l'escull un jurat específic, constiruït per personalitats de diferents àmbits, composat enguany per Conxa Juanola, presidenta del GOB, Irene Prieto, sòcia escollida per sorteig,  Janine Dahl, coreògrafa i ballarina, Manel Juan, gerent de Dobgir, Marga Seguí, directora de l'IES Joan Ramis i Lluís Soler, periodista de RadioMenorca cadena SER. Aquest jurat es reunirà dissabte que ve, per a decidir la persona guanyadora.

El premi duu el nom de Pere Prats en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l'estima per Menorca. El premi vol reconèixer aquelles persones  que per la seva trajectòria han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca, o l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa.

L'acte públic d'entrega del premi està prevista per dissabte 23 d'aquest mes a les 18:30 h , al Molí del Rei, i s'acompanyarà d'una degustació de productes de finques agràries amb acord de custòdia.

Comentaris

premi Pere Prats.

Aquest guardó és un recordatori de l'amor a la natura i un esperó per seguir-nos esforçant per conservar-la. Endavant i enhorabona als guanyadors.

La illa de Menorca es especial

Menorca a la meva manera de pensar es una joia natural, ambiental i vivent ben al mig de la Mediterrània occidental....cuidem la illa com sabem i podem....salutacions!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.