Back to top

Dissabte es decideix el Premi Pere Prats de Medi Ambient 2023

Escultura de Marga de la Llana pel Premi Pere Prats de Medi Ambient

Aquest dissabte, 11 de novembre, es reuneix el jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient, reconeixement que atorga anualment el GOB Menorca. El jurat escollirà la persona o entitat guanyadora d'aquesta edició d'entre les candidatures decidides per la Junta Directiva, en base a les propostes rebudes en un procés obert de participació. El premi s'entregarà el dissabte 18 de novembre al Molí del Rei, en un acte d'homenatge.

La persona o entitat guanyadora del premi la decideix un jurat, constituït per personalitats de diferents àmbits, format enguany per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Mª Paz de Andrés Florit, sòcia escollida per sorteig; Margarita Ballester Figueras, poeta i professora d’història; Llorenç Pons González, empresari vinculat a la ramaderia ecològica; Laura Piris, professora especialitzada en història contemporània, i David Baret, professional de la comunicació.

El premi du el nom de Pere Prats en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l'estima per Menorca. El guardó vol reconèixer aquelles persones o entitats que per la seva trajectòria han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca, o l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa. En la passada edició el premi va recaure en Jaume Pons Bagur, veterinari lligat des dels inicis al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca.

L'acte públic d'entrega del premi està previst per dissabte 18 d'aquest mes a les 19 h, al Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó). Un acte de reconeixement obert al públic i al que es convida especialment als socis i a totes aquelles persones que volen retre un homenatge a algú que, a l'espera del veredicte del jurat, ben segur que ha fet molt per Menorca.

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.