Back to top

Dissabte es decideix el Premi Pere Prats de Medi Ambient 2018

Escultura de Marga de la Llana que s'entregarà a la èrsona guanyadora

Aquest dissabte, 10 de novembre, es reuneix el jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient, reconeixement que atorga anualment el GOB Menorca. El jurat escollirà la persona o entitat guanyadora d'aquesta edició d'entre les candidatures decidides per la Junta Directiva, en base a les propostes rebudes en un procés obert de participació. El premi s'entregarà el dissabte 17 de novembre al Molí del Rei, en un acte d'homenatge.


La persona o entitat guanyadora del premi la decideix un jurat, constituït per personalitats de diferents àmbits, composat enguany per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Carme Periano, sòcia escollida per sorteig; Ivan Canet, director d’art; Pachi Seguí, farmacèutica; Àngela Vallès, gerent del Teatre Principal de Maó i Tere Santos, professora de l’IES Cap de Llevant;


El premi du el nom de Pere Prats en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l'estima per Menorca. El guardó vol reconèixer aquelles persones o entitats que per la seva trajectòria han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca, o l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa. En la passada edició el premi va recaure en  Álvaro Cardona per la seva llarga implicació amb la conservació de la natura i la transmissió dels seus coneixements i la manera de saber implicar als seus alumnes.


L'acte públic d'entrega del premi està previst per dissabte 17 d'aquest mes a les 19 h, al Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó). Un acte de reconeixement obert al públic i al que es convida especialment als socis i a totes aquelles persones que volen retre un homenatge a algú que, a l'espera del veredicte del jurat, ben segur que ha fet molt per Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.