Back to top

Dissabte dia 5 de juny, caminada nocturna fins a Trepucó

S’atraca l’estiu i augmenta la intensitat dels rajos de sol, però volem seguir anant d’excursió! Per aquest motiu, us proposam fer una sortida nocturna i visitar el poblat talaiòtic de Trepucó (situat al límit entre Maó i es Castell). Serà el proper dissabte dia 5 de juny i sortirem a les 19h del capvespre.

El poblat talaiòtic de Trepucó és un dels més visitats a Menorca. Es tracta d’un espai que ha tingut un contacte constant amb la història i la societat de Menorca, fins als nostres dies. El seu entorn, format per una teranyina de camins rurals i marcat principalment per la proximitat amb el Port de Maó, és també un espai històric i antropològic ben interessant que també volem descobrir.

Es tracta d'una ruta circular, «des de» i «fins a» es Castell, aturant-nos al jaciment de Trepucó, on un arqueòleg vinculat al poblat ens en farà una visita guiada. L’activitat tindrà places limitades per tal de complir les mesures de seguretat sanitària pertinents.

El grau de dificultat és baix. El recorregut no és de llarga distància però s’anirà per zones de sòl pedregós i la tornada serà de nit. S'estima finalitzar a les 23h. Com que l’itinerari és circular, aquesta activitat no compta amb servei de bus, ja que s’acabarà al mateix punt de partida.

És obligatori l'ús de mascareta i es passarà llista d'assistència.

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB. Clicant aquí podeu trobar el calendari d’excursions per a tot l’any.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.