Back to top

Dissabte, acte d'entrega del Premi Pere Prats a Damià Gomis

Aquest dissabte, dia 17, s'entregarà el Premi Pere Prats de Medi Ambient a Damià Gomis Bosch, en un acte d'homenatge obert al públic, a la seu del GOB a Maó a les 19 h.

Damià Gomis rebrà el premi de mans del jurat i de representants de l’entitat. És una distinció merescuda per la seva trajectòria cièntifica destacable en l’àmbit de l’investigació de l’ecosistema marí i el clima, contemplant el canvi climàtic. Ha sabut compaginar la seva vàlua científica amb la divulgació i el compromís social com activista, implicant-se directament en la defensa dels ecosistemes i els recursos naturals. En els darrers temps ha contribuït especialment a difondre la problemàtica del canvi climàtic, amb dades rigoroses, i a esperonar la societat a aplicar sense dilacions les solucions que tenim a l’abast per a superar aquest gran repte.

El premi serà entregat en un acte públic aquest dissabte que ve, 17 de novembre, a les 19 hores a la sala d'actes del Molí del Rei de Maó (Camí des Castell, 53). S'oferirà una degustació de productes de custòdia de la Xarxa de Finques Agronaturals de Menorca. Convidam a tothom a aprofitar aquest acte per a retre el merescut homenatge a  Damià Gomis.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.