Back to top

Dissabte 9, caixes de biodiversitat i sòl fèrtil al Seminari d'Agricultura

Aquest dissabte 9 de febrer es realitzarà la segona jornada del Seminari d’Agricultura i Medi Ambient, al Centre de Convencions des Mercadal. Comptarà amb la participació de dos ponents destacats: Gonzalo Palomo ens explicarà la seva experiència en la gestió del ramat per a la millora de la fertilitat del sòl i el control d’incendis, mitjançant la tècnica de redileo, i l'agricultor Francisco Volante ens mostrarà com combat plagues a partir de caixes de biodiversitat.

Per a anar obrint boca podeu veure dos vídeos de les experiències que es presentaran:

Qui encara no s’hagi apuntat, pot passar per l’oficina del GOB  de Maó (Camí des Castell, 53), trucar al 971350762 o enviar un correu a custodia@gobmenorca.com. El cost, que inclou dinar en un restaurant, és de 12€. Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris/es del programa tenen un descompte. Al fitxer adjunt podeu veure el tríptic, amb els horaris i el programa detallat del seminari.

El passat dissabte més de 70 persones van poder gaudir de les experiències presentades a la primera jornada del Seminari, el qual s'emmarca dins el programa de custòdia agrària, que rep el suport de la Fundació Mava i el Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.