Back to top

Dissabte 8, carn de pastura i restauració responsable al Seminari d'Agricultura

Aquest dissabte 8 de febrer es realitzarà la segona jornada del Seminari d’Agricultura i Medi Ambient, al Centre de Convencions des Mercadal.

La primera ponència del matí serà a càrrec de José Luis Olleta, que compartirà la seva experiència exitosa de comercialització de carn bovina del Sobrarbe (Osca). Ens parlarà sobre la promoció del concepte de carn «km0» als centres educatius, carnisseries i el món de la restauració. El foment del valor afegit i la promoció de receptes locals amb carn bovina, així com l’impacte de la iniciativa en la biodiversitat.

El matí seguirà de la mà de Federico Pacha, director de Gure Elikagai. Ens explicarà com funciona la seva iniciativa i el treball que fan per aconseguir un model alimentari en el que la industria sigui el motor del sector primari. Aquesta empresa organitza serveis de restauració, tasts i cafeteria d’elaboració artesanal i productes de qualitat.

Qui encara no s’hagi apuntat, pot passar per l’oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), trucar al 971350762 o enviar un correu a administracio@gobmenorca.com. El cost, que inclou dinar en un restaurant, és de 12€. Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris/es del programa tenen un descompte. Al fitxer adjunt podeu veure el tríptic, amb els horaris i el programa detallat del seminari.

El passat dissabte més de 50 persones van poder gaudir de les experiències presentades a la primera jornada del Seminari, el qual s'emmarca dins el programa de custòdia agrària, que rep el suport de la Fundació Mava, el Consell Insular de Menorca i el Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.