Back to top

Dissabte 8, Assemblea de socis i sòcies

El mes de maig de l'any passat es van aprovar els Comptes de 2011

Aquest dissabte dia 8 de juny, el GOB celebraran tres Assemblees de socis i sòcies de l'entitat, a la Sala d'Actes del Molí del Rei, al Camí des Castell núm. 53 de Maó.

  1. Assemblea Ordinària del GOB Menorca, a partir de les 18:30 h, en segona convocatòria, amb els següents punts a l'ordre del dia: Aprovació, si s'escau, de l'acta anterior i dels Comptes de 2012 i Propostes i preguntes.

  2. Assemblea Interinsular Ordinària del GOB, a partir de les 19:15 h, en segona convocatòria, amb els següents punts a l'ordre del dia: Aprovació, si s'escau, de l'Acta anterior i dels Comptes de 2012; Presentació de la Memòria d'activitats de 2012; Pressupostos per a 2013 i propostes i preguntes.

  3. Assemblea Interinsular Extraordinària del GOB, a partir de les 21:00 h, en segona convocatòria, amb l'únic punt a l'ordre del dia: Renovació del càrrec de presidència interinsular.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.