Back to top

Dissabte 8, Assemblea de la carretera a Ciutadella

Continuant amb els actes informatius a les places dels pobles, aquest dissabte es celebrarà una nova assemblea de SOS Menorca a Ciutadella. Serà a les 12 h a la plaça de la Catedral.

La incorporació de vàries rotondes de dos pisos entre Maó i Alaior significa una intervenció paisatgística molt gran, en una carretera que ja fa anys que no registra punts negres. La despesa de més de 9 milions d'euros de doblers públics (30 milions amb la previsió de continuar les obres fins Ciutadella) podria servir per efectuar alguns millores, però no és admissible que serveixi per finançar actuacions desproporcionades i no justificades.

En les Assemblees que es fan a peu de carrer, s'informa dels motius de la mobilització i s'expliquen els grups de feina que hi ha en marxa per la gent que hi vulgui participar de manera activa. Veniu a la de Ciutadella.

Us agrairem que ho difongueu entre les vostres amistats.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.