Back to top

Dissabte 15, Assemblea de la carretera as Mercadal

La plaça Pare Camps de Mercadal serà l'escenari de la pròxima Assemblea informativa sobre la carretera. L'acte es celebrarà a les 12 h, però hi haurà un grup de gent que es concentrarà prèviament a les 11:30 h per distribuir folletons informatius.

En aquestes trobades s'informa de les característiques de l'obra de la carretera, la gent pot fer preguntes i també s'expliquen les maneres de col·laborar activament amb la campanya.

La intervenció sobre la carretera general és el projecte que més territori preveu transformar de l'illa des de fa moltes dècades. El tram de Maó a Alaior (l'únic aprovat fins el moment) s'ha dissenyat de forma que caldrà alçar tota la carretera sobre ponts cada 2,5 quilòmetres. Això implica un gran consum de terrenys, perquè s'han de construir vials de baixada i pujada, d'acceleració i frenada, etc, que suposen un impacte enorme per una carretera que no registra cap punt negre.

Per intentar reconduir aquestes intencions s'està duent a terme la campanya SOS Menorca. Veniu a l'assemblea que farem as Mercadal i passeu la veu a les vostres amistats.

Comentaris

rotondes

Heu vist que aquesta no compleeix ni un dels consells sobre infraestructures previstes per el canvi climàtic? http://www.cedex.es/NR/rdonlyres/6F1C362C-B25F-47AB-8E80-AA57FB8144B7/121124/ACCITInformeFinalSeptiembre2013.pdf

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.