Back to top

Dissabte 1, Seminari d'Agricultura i Medi Ambient.

Aquest dissabte dia 1 de febrer tindrà lloc la primera jornada del Seminari d'Agricultura i Medi Ambient, que enguany arriba a la seva tretzena edició.

El matí començarà amb una ponència de la nutricionista Noemí Garcia, qui ens explicarà com s'ha aconseguit introduir als menjadors escolars de l’illa una dieta equilibrada, amb aliments ecològics i de proximitat. La iniciativa «Menorca al plat de l’escola», és un projecte on convergeixen l’agricultura sostenible de proximitat i la nutrició dels infants de Menorca que està obrint nous mercats als nostres productors.

La segona part del matí ens parlaran de com troben viabilitat econòmica la producció de pollastres i gallines en semillibertat. El mercat experimenta una demanda creixent d'aquests animals, que també es combinen d'una manera intel·ligent per a treballar la fertilitat de la terra i la seva regeneració mitjançant l’ús de refugis mòbils. María Moreno i David Acuña, veterinària i biòleg que venen des de Càceres ens explicaran el seu cas d'èxit.

Aquesta setmana la jornada es celebra a Maó, a Ca n'Oliver. La setmana següent, dia 8, hi haurà la segona jornada as Mercadal, amb altres interessants experiències (vegeu programa adjunt a la notícia).

La gent interessada s'ha d'apuntar amb antelació a l'oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: administracio@gobmenorca.com. El preu de les jornades, que inclou el dinar posterior, és de 12€ si us apunteu un sol dia, i de 20€ per als dos dies. Les finques amb acord de custòdia, els voluntaris/es del programa i socis/es del GOB tenen un preu especial de 7€/jornada.

El seminari s'emmarca dins el programa de custòdia agrària que rep el suport de la Fundació Mava i el Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.