Back to top

Dissabte 1, excursió nocturna a Son Mercer

El Consell Insular i el GOB organitzen una excursió nocturna a peu pel dissabte 1 de juny. S'anirà al jaciment de Son Mercer de Baix, a Ferreries.

Son Mercer és un poblat de navetes d'habitació, de l'època pretalaiòtica. La coneguda com a Cova des Moro conserva el sostre de grans lloses, que es sustenta sobre tres columnes fetes amb pedres que són més petites a la base i més amples a la part superior.

L'excursió es fa de fosquet i vespre. La dificultat es baixa. Es retorna a peu al punt de sortida. No cal inscripció prèvia.

La gent interessada s'ha de concentrar a les 18:30 h vora el Centre de Geologia de Ferreries, al carrer Mallorca s/n. Es començarà a caminar a les 19 h. S'estima finalitzar devers les 23 h.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats per reduir la despesa en combustible i la necessitat d'aparcament.

Comentaris

excursión

Hola, buenos días me gustaría ir, pero salgo a las 19,30, no llegaría hasta las 20. Es fácil encontrar el camino, e incorporarme ??

horario

Hola Inés A las 20 h ya estaremos prácticamente llegando al poblado. Lo sentimos, tendrá que ser en otra ocasión. Saludos.

dubte

No acabo d'entendre que si es comença a caminar a partir de les 19h, tb posi el tema de cotxos

Vehicles

El comentari en relació als vehicles es refereix a que es recomana compartir-lo per arribar a Ferreries, abans de l'excursió. Sempre es fa aquesta recomanació per estalviar combustible en els desplaçaments. Però l'excursió va i torna a peu.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.